Glasacties

Glasacties is een blog voor woon- en tuin inspiratie. Wij helpen ondernemers en huishoudens om de voor jou beste keuze te maken. Onze online marketeers, SEA- en SEO specialisten, designers en content schrijvers proberen jou een inspirerend websitebezoek te laten beleven. Denk je zelf een perfecte gastblog voor onze website te hebben? Neem dan contact met ons op.

Ingestuurde foto van een volger van onze website.

Wat wij doen!

Glasacties helpt huishoudens en ondernemers om betere keuzes te maken op het gebied van inrichting. Dit kan zowel interieur als exterieur zijn. Maar ook particulier en zakelijk. Wij bieden slimme en snelle inspiratie artikelen en delen onze kennis met de bezoeker. Ook vinden wij het belangrijk om onze volgers op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen. Dit doen wij niet enkel door blogs te maken, maar ook door het delen van een nieuwsbrief. Hier kun je vrijwillig aan deelnemen.

Wat doen wij niet!

Wij verkopen geen producten. Glasacties is opgezet om onze websitebezoeker te voorzien van een inspirerende internetsessie. Om vervolgens aan de slag te gaan met de designing en koop van het interieur en exterieur. Wil jij hier graag je steentje aan bijdragen via een gastblog of een promotie via een blog of link? Dan denken wij graag met je mee. Wij accepteren alleen relevante links aan de woon- en tuinsector.